A kávé minőségalakulása III. eszpresszó kávé /
Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82011 |
LEADER | 01213nab a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta82011 | ||
005 | 20231004123446.0 | ||
008 | 231004s1962 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
041 | |a eng | ||
041 | |a ger | ||
041 | |a rus | ||
100 | 1 | |a Sebők Lajos | |
245 | 1 | 2 | |a A kávé minőségalakulása III. |h [elektronikus dokumentum] : |b eszpresszó kávé / |c Sebők Lajos |
260 | |a Műszaki Könyvkiadó |b Budapest |c 1962 | ||
300 | |a 277-282 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 8 No. 9-10 | |
520 | 3 | |a Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82011/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf |z Dokumentum-elérés |