A kávé minőségalakulása III. eszpresszó kávé /

Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sebők Lajos
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82011
LEADER 01213nab a2200253 i 4500
001 acta82011
005 20231004123446.0
008 231004s1962 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a rus 
100 1 |a Sebők Lajos 
245 1 2 |a A kávé minőségalakulása III.   |h [elektronikus dokumentum] :  |b eszpresszó kávé /  |c  Sebők Lajos 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1962 
300 |a 277-282 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 8 No. 9-10 
520 3 |a Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82011/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf  |z Dokumentum-elérés