A kávé minőségalakulása III. eszpresszó kávé /

Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sebők Lajos
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82011
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:277-282