A kávé minőségalakulása III. eszpresszó kávé /
Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82011 |
Tartalmi kivonat: | Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed. |
---|---|
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 277-282 |