Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari liszetesáruk reológiai vizsgálata V. a tárolás és a csomagolás hatása a reológiai sajátságokra /
Die Theologischen Eigenschaften werchn von der Art und Weise der Verpackung, und der Lagerung sowie von der Zeitdauer der letzteren stark beeinflusst. Die grösste Veränderung erfolgt bei den unverpackt gelagerten Produkten, die Zusammendrückbarkeit nimmt in beträchtlichem Masse ab. Eine Verpackung m...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Nedelkovits János Major József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszertárolás, Csomagolás, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82009 |
Hasonló tételek
-
Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata IV. a tojássárga mennyisége és a sütési idő befolyása a reológiai tulajdonságokra /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1962) -
Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata III. a liszt és a habképző anyagok befolyása /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1962) -
Fehérjealapú habképzőkkel lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata II. a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1962) -
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1964)