Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari liszetesáruk reológiai vizsgálata V. a tárolás és a csomagolás hatása a reológiai sajátságokra /

Die Theologischen Eigenschaften werchn von der Art und Weise der Verpackung, und der Lagerung sowie von der Zeitdauer der letzteren stark beeinflusst. Die grösste Veränderung erfolgt bei den unverpackt gelagerten Produkten, die Zusammendrückbarkeit nimmt in beträchtlichem Masse ab. Eine Verpackung m...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Nedelkovits János
Major József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Élelmiszertárolás, Csomagolás, Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82009

Hasonló tételek