Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.

Verfasser betonen die Bedeutung der Theologischen Prüfungen vom Standpunkte der Qualifizierung der süsswarenindustriellen Teigwaren. Sie beschreiben die zur Prüfung der Porosität und der Theologischen Eigenschaften der Krume ausgearbeiteten Messverfahren. The significance of rheological investigatio...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Nedelkovits János
Major József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81934
LEADER 01898nab a2200289 i 4500
001 acta81934
005 20231002153047.0
008 231002s1961 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 0 |a Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lásztity Radomir 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1961 
300 |a 189-193 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 7 No. 7-8 
520 3 |a Verfasser betonen die Bedeutung der Theologischen Prüfungen vom Standpunkte der Qualifizierung der süsswarenindustriellen Teigwaren. Sie beschreiben die zur Prüfung der Porosität und der Theologischen Eigenschaften der Krume ausgearbeiteten Messverfahren. The significance of rheological investigations from the aspect of the evaluation of flour preparations in confectionary is amphasized. Methods of measurement evolved for the examination of the porosity and rheological properties of the interior are presented. Les auteurs accentuent l’importance de l’examen rhéologique au point de vue de la qualification des produits farineux de la confiserie. Ils font connaitre les méthodes élaborées pour l’examen de la porosité de la mié et de ses propriétés rhéologiques. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
700 0 1 |a Nedelkovits János  |e aut 
700 0 1 |a Major József  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81934/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_189-193.pdf  |z Dokumentum-elérés