Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.
Verfasser betonen die Bedeutung der Theologischen Prüfungen vom Standpunkte der Qualifizierung der süsswarenindustriellen Teigwaren. Sie beschreiben die zur Prüfung der Porosität und der Theologischen Eigenschaften der Krume ausgearbeiteten Messverfahren. The significance of rheological investigatio...
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81934 |
LEADER | 01898nab a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta81934 | ||
005 | 20231002153047.0 | ||
008 | 231002s1961 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
041 | |a eng | ||
041 | |a ger | ||
041 | |a fre | ||
041 | |a rus | ||
100 | 1 | |a Lásztity Radomir | |
245 | 1 | 0 | |a Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I. |h [elektronikus dokumentum] / |c Lásztity Radomir |
260 | |a Műszaki Könyvkiadó |b Budapest |c 1961 | ||
300 | |a 189-193 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 7 No. 7-8 | |
520 | 3 | |a Verfasser betonen die Bedeutung der Theologischen Prüfungen vom Standpunkte der Qualifizierung der süsswarenindustriellen Teigwaren. Sie beschreiben die zur Prüfung der Porosität und der Theologischen Eigenschaften der Krume ausgearbeiteten Messverfahren. The significance of rheological investigations from the aspect of the evaluation of flour preparations in confectionary is amphasized. Methods of measurement evolved for the examination of the porosity and rheological properties of the interior are presented. Les auteurs accentuent l’importance de l’examen rhéologique au point de vue de la qualification des produits farineux de la confiserie. Ils font connaitre les méthodes élaborées pour l’examen de la porosité de la mié et de ses propriétés rhéologiques. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer | ||
700 | 0 | 1 | |a Nedelkovits János |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Major József |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81934/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_189-193.pdf |z Dokumentum-elérés |