Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VI. ón meghatározása /
Die Verfasser studierten die zur Gehaltsbestimmung von in den Lebensmitteln enthaltenen Zinn dienenden Methoden und stellten folgendes fest: In Obstsäften, sowie bei Tomatenprodukten nicht konzentrierter als 30% liefert die ohne Zersetzung durchgeführte polarimetrische Methode die schnellsten und mi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Spanyár Pál Kevei Jánosné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81927 |
Hasonló tételek
-
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VIII. kobalt meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal III. vastartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal IX. alumíniumtartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1962) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. ólomtartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1960) -
Gyors eljárás fémek meghatározása élelmiszerekben komplexképző anyagokkal V. arzéntartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961)