Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VI. ón meghatározása /

Die Verfasser studierten die zur Gehaltsbestimmung von in den Lebensmitteln enthaltenen Zinn dienenden Methoden und stellten folgendes fest: In Obstsäften, sowie bei Tomatenprodukten nicht konzentrierter als 30% liefert die ohne Zersetzung durchgeführte polarimetrische Methode die schnellsten und mi...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Spanyár Pál
Kevei Jánosné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81927

Hasonló tételek