Tej fagylaltok zsírtartalmának gyors meghatározása Gerber cső felhasználásával

Verfasser teilt zwei neue Sclmellverfahren zur Fettgehaltsbestimmung von Speiseeis mit. Bei der ersten Methode lassen wir zwar den in Milchspeiseeis enthaltenen Zucker mit Schwefelsäure (spez. Gew. 1,82) verkohlen, oxydieren jedoch die so gebildete Kohle mit Hydrogenperoxid zu Kohlensäuredioxyd und...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bachler István
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81913

Hasonló tételek