Tej fagylaltok zsírtartalmának gyors meghatározása Gerber cső felhasználásával
Verfasser teilt zwei neue Sclmellverfahren zur Fettgehaltsbestimmung von Speiseeis mit. Bei der ersten Methode lassen wir zwar den in Milchspeiseeis enthaltenen Zucker mit Schwefelsäure (spez. Gew. 1,82) verkohlen, oxydieren jedoch die so gebildete Kohle mit Hydrogenperoxid zu Kohlensäuredioxyd und...
Elmentve itt :
Szerző: | Bachler István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81913 |
Hasonló tételek
-
Sütemények zsírtartalmának meghatározása
Szerző: Korpáczy István
Megjelent: (1956) -
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1976) -
Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1981) -
Fagylaltvizsgálati módszerek V. rész : fagylaltok (fagylaltporok) zsírtartalmának gyors meghatározása /
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1956) -
Gépi és kanalas adagolási fagylaltok összehasonlító vizsgálata
Szerző: Jánossy Gyuláné, et al.
Megjelent: (1965)