Nyersrost-meghatározás alacsony kiőrlési fokú búzalisztekben, fotometrikus úton
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81808 |
Hasonló tételek
-
Új fotometrikus cukormeghatározási eljárás
Szerző: Holló János, et al.
Megjelent: (1958) -
A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről az EURO-FOOD-CHEM VII. konferencia tapasztalatai /
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1993) -
Gáz-folyadékkromatográfiás vanillintartalom meghatározás
Szerző: Répási Gábor, et al.
Megjelent: (1976) -
Azulén meghatározás kozmetikai készítményekben
Szerző: Lóránt Béla, et al.
Megjelent: (1965) -
Keményítőtartalom meghatározás hamisított paprikában
Szerző: Varga István
Megjelent: (1957)