Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata
Verfasser em pfehlen zur Festsellung des beginnenden V erderbs von Fleisch u n d zu der U ntersuchung des M echanism us der V erderbprozesse die kom plexe A usw ertung der Proteolyse des Fleisch-Ebyeisses. D ie P ro teo lyse k a n n vor allem du rch P rüfung der löslichen N itrogenfraktionen verfo...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kaffehr Béla Sárossy Gabriella |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 4-5 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszer-higiénia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81783 |
Hasonló tételek
-
Dielektromos mérések alkalmazása savanyú tejtermékek gyártási, romlási folyamatainak monitorozására [absztrakt] /
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2023) -
A húsok és húskészítmények higiéniájának alakulása a Budapesti Hús- és Tejvizsgáló Felügyelőség 1970-71. évi vizsgálatai és ellenőrzései alapján
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1972) -
Húsok konzisztencia vizsgálata amperometriás módszerrel
Szerző: Áldor Tibor
Megjelent: (1963) -
Húskészítmények nitrittartalmának meghatározása gyors módszerrel
Szerző: Ojtózy Kristófné, et al.
Megjelent: (1962) -
Húskészítmények mikroflórájának vizsgálata Kubában
Szerző: Nikodemusz István
Megjelent: (1972)