A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Selmeci György
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1973
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Minőségfejlesztés - húsipar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81541
LEADER 00919nab a2200205 i 4500
001 acta81541
005 20230920145504.0
008 230920s1973 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Selmeci György 
245 1 2 |a A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Selmeci György 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1973 
300 |a 337-343 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Minőségfejlesztés - húsipar 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81541/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_06_337-343.pdf  |z Dokumentum-elérés