Kombinált módszerek alkalmazása dobozolt virsli tartósítására
Die Verfasser konservierten Versuchslieferungen von in salziger-nitrathaltiger Aufgussflüssigkeit enthaltenen Würstchen durch verschiedene Behandlungen und beurteilten die haltbarmachende Wirkung aufgrund einer 2 Monate langen Lagerung und mikrobiologischer Prüfung. Die Behandlungen waren die folgen...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Incze Kálmán Farkas József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81422 |
Hasonló tételek
-
Dobozolt sonkák elégséges hőkezelésének meghatározása
Szerző: Zsarnóczay Gabriella, et al.
Megjelent: (1994) -
Ehető filmbevonatok baromfiipari vörösáru-termékek (virsli) csomagolására
Szerző: Kurucz Anna, et al.
Megjelent: (2016) -
Kombinált szenzorikus próba alkalmazása pörköltkávé minőségének számszerű értékelésénél
Szerző: Örsi Ferenc
Megjelent: (1975) -
Szemkamerás módszerek alkalmazása az élelmiszerkutatásban
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2017) -
Oxalátos leválasztással kombinált komplexometriás módszer különböző eredetű minták kalcium-tartalmának meghatározására
Szerző: Borusné Böszörményi Nóra, et al.
Megjelent: (1976)