Üdítő italok bakteriológiai vizsgálata
Der Verfasser berichtet über seine zwei Jahre langen Untersuchungen an — in der Hauptstadt bereiteten — Erfrischungsgetränken. Er vergleicht die bakteriologischen Prüfergebnisse von Betrieben und Handel entstammenden Proben. Im Betrieb führte er auch Phasenuntersuchungen aus und weist auf die Mängel...
Elmentve itt :
Szerző: | Vámos Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81348 |
Hasonló tételek
-
"Kevert-italok" vizsgálata
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1958) -
A fővárosi üdítőitalok bakteriológiai vizsgálata
Szerző: Török Piroska
Megjelent: (1966) -
Szénsavtartalmú italok szénsavmentesítése centrifugálással
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1955) -
Száraztészta bakteriológiai vizsgálatok fontosabb tapasztalatai
Szerző: Ormay László
Megjelent: (1969) -
Szénsavtartalom meghatározása patentzáros üvegekben forgalomba hozott szénsavas üdítő italokban
Szerző: Mauchsné Károly Erzsébet, et al.
Megjelent: (1956)