A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása
Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et...
Elmentve itt :
Szerző: | Lóránt Béla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81341 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok III. fűszerpaprika színezőanyag-tartalmának meghatározása /
Szerző: Szabó Edith, et al.
Megjelent: (1985) -
Élelmiszeranalitikai vizsgálati szabványok minőségbiztosítása
Szerző: Nagy Edit
Megjelent: (1991) -
Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok II. termelői nyerstej idegen víztartalmának meghatározása /
Szerző: Szabó Edith
Megjelent: (1985) -
Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok IV. tartósított termékek C-vitamin tartalmának meghatározása /
Szerző: Pleskonics Lászlóné
Megjelent: (1988) -
Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok I. sör eredeti extrakt tartalmának meghatározása /
Szerző: Fekete Zoltán
Megjelent: (1984)