A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása

Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lóránt Béla
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1969
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81341
LEADER 01312nab a2200265 i 4500
001 acta81341
005 20230914145428.0
008 230914s1969 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Lóránt Béla 
245 1 2 |a A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lóránt Béla 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1969 
300 |a 373-378 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
520 3 |a Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et des graisses. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81341/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf  |z Dokumentum-elérés