Közfogyasztású élelmi anyagok fluortartalma a Román Népköztársaság egyes vidékein
Die Verfasser untersuchten den Fluorgehalt von allgemein konsumierten Nahrungsmitteln in einzelnen Gebieten der Rumänischen Volksrepublik. Sie stellten fest, dass auf Marosvásárhely bezogen mit der Nahrung täglich 0,25- 0,40 mg Fluor in den Organismus gelangt. So kann die Menge des in den Organismus...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabóné Selényi Zsuzsa Bódis Sándor Székely István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - Románia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81080 |
Hasonló tételek
-
Tapasztalatok élelmi anyagok aminosavainak papírkromatográfiás meghatározásánál
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1966) -
Növényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyers rost és diétás rost tartalmának összehasonlító vizsgálata II.
Szerző: Horváthné Mosonyi Magda, et al.
Megjelent: (1981) -
Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben [absztrakt] /
Szerző: Szőke-Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2023) -
BSE kockázathordozó anyagok és állatfajok meghatározása
Szerző: Lübbe W., et al.
Megjelent: (2004) -
Az élelmiszerekbe került mérgező anyagok szétválasztási módszerei
Szerző: Kovács József, et al.
Megjelent: (1961)