Viscosity of Cuban molasses
A kubai cukorgyárakból származó nagyszámú curkornádmelasz minta vizsgálata alapján megállapítható, hogy a melaszok a 40 —80 °C tartományban pszeudoplasztikus testként jellemezhetők. A „Rheotest” rotációs viszkoziméteren mért adatok és a kolloid anyag tartalom között nem sikerült egyértelmű összefügg...
Elmentve itt :
Szerző: | Boue Montero Raul |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80920 |
Hasonló tételek
-
Nitrate and nitrite contents in Cuban beer
Szerző: Roché Miguel O. Garcia, et al.
Megjelent: (1981) -
Numerical simulation of yogurt viscosity during fermentation [abstract] /
Szerző: Le Ba Thong, et al.
Megjelent: (2024) -
Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018) -
Quality properties of caraway seed from various sources
Szerző: Kuusi Taina, et al.
Megjelent: (1981) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése I. a korszerűsítés főbb feladatai /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1981)