Tejporok és tejalapú tápszerek szabad zsírtartalmának változása a tárolás során
Der Gehalt an freiem Fett wurde in Milchpulvern und Nährmitteln auf Milchbasis (Robolact, Linolac) wurde mittels der direkten Extraktionsmethode als Funktion der Lagerungsverhältnisse studiert. Auf Grund von in Räumen unterschiedlicher relativen Feuchtigkeit (60% bzw. 80%) und Temperatur (7°C bzw.32...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Truyen Tran The Békés Ferenc Rékasi Tibor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1980
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
26 No. 4-5 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80849 |
Hasonló tételek
-
Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1985) -
A pillanat sterilezett tej fehérjéinek változása tárolás során
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Alma vízgőzzel illő komponenseinek változása a tárolás során
Szerző: Pozsárné Hajnal Klára, et al.
Megjelent: (1977) -
Egyes illékony aromakomponensek mennyiségének változása joghurtban hidegen tárolás során
Szerző: Horváthné Krasznai Erzsébet, et al.
Megjelent: (1985) -
A tejpor szabad zsírtartalmát és oldhatóságát befolyásoló néhány tényező vizsgálata
Szerző: Truyen Tran The
Megjelent: (1975)