Tejporok és tejalapú tápszerek szabad zsírtartalmának változása a tárolás során

Der Gehalt an freiem Fett wurde in Milchpulvern und Nährmitteln auf Milchbasis (Robolact, Linolac) wurde mittels der direkten Extraktionsmethode als Funktion der Lagerungsverhältnisse studiert. Auf Grund von in Räumen unterschiedlicher relativen Feuchtigkeit (60% bzw. 80%) und Temperatur (7°C bzw.32...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Truyen Tran The
Békés Ferenc
Rékasi Tibor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1980
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 26 No. 4-5
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80849

Hasonló tételek