A gyorsfagyasztott parajkrém tárolási hőmérséklet-idő-minőségváltozás kapcsolatának meghatározása

Die zeitlichen Änderungen der einzelnen Qualitätsmerkmale des chnellgefrorenen Spinats wurden während seiner Lagerung bei unterschiedlichen Temperaturen untersucht. Es wurde dabei festgestellt, dass - die Gesamtzahl der sensoriellen Punkte-Geschmackspunkte, der Chlorophyllgehalt, der C-Vitamingehalt...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Rácz Endre
Szabolcs László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1980
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 26 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat - spenót
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80842

Hasonló tételek