A gyorsfagyasztott parajkrém tárolási hőmérséklet-idő-minőségváltozás kapcsolatának meghatározása
Die zeitlichen Änderungen der einzelnen Qualitätsmerkmale des chnellgefrorenen Spinats wurden während seiner Lagerung bei unterschiedlichen Temperaturen untersucht. Es wurde dabei festgestellt, dass - die Gesamtzahl der sensoriellen Punkte-Geschmackspunkte, der Chlorophyllgehalt, der C-Vitamingehalt...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Rácz Endre Szabolcs László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1980
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
26 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat - spenót |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80842 |
Hasonló tételek
-
Gyorsfagyasztott parajkrém mikrobiológiai minőségi jellemzőinek összefüggése a tárolási hőmérséklettel
Szerző: Wimmer Józsefné, et al.
Megjelent: (1980) -
Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben
Szerző: Szabolcs László, et al.
Megjelent: (1973) -
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása I. polifenolok mennyiségi meghatározása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása II. polifenolok minőségi kimutatása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1962) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982)