A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Die im Titel angegebenen physikalisch-chemischen Änderungen wurden während der künstlichen Reifung der Bananfrucht untersucht. Zur Bezeichnung der unterschiedlichen Stadien der Reifung wurde das Mass der Verfärbung der Frucht verwendet. Die Ergebnisse zeigen, dass die Hydrolyse der Stärke bei der kl...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kádas Lajos Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1979
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
25 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80798 |
Hasonló tételek
-
A banán gyümölcs keménységének vizsgálata az érlelési folyamat során
Szerző: Kádas Lajos
Megjelent: (1983) -
Fehérszőlő cukortartalmának vizsgálata az érés során
Szerző: Láda Gergő
Megjelent: (2012) -
Hazai dohányok klorofill és aminosav tartalmának változása a szárítás során
Szerző: Rédei Endréné
Megjelent: (1982) -
Gyümölcsalapanyagok cukortartalmának táplálkozási jelentősége
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1972) -
Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során
Szerző: Sümegi József, et al.
Megjelent: (2013)