Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata

Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szarvas Tibor
Stiaszny Ferencné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80713
LEADER 01226nab a2200253 i 4500
001 acta80713
005 20230828082054.0
008 230828s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a ger 
041 |a rus 
100 1 |a Szarvas Tibor 
245 1 0 |a Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szarvas Tibor 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1977 
300 |a 56-60 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 23 No. 1-2 
520 3 |a Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer 
700 0 1 |a Stiaszny Ferencné  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80713/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_56-60.pdf  |z Dokumentum-elérés