Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata
Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden.
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80713 |
LEADER | 01226nab a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta80713 | ||
005 | 20230828082054.0 | ||
008 | 230828s1977 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
041 | |a ger | ||
041 | |a rus | ||
100 | 1 | |a Szarvas Tibor | |
245 | 1 | 0 | |a Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata |h [elektronikus dokumentum] / |c Szarvas Tibor |
260 | |a Lapkiadó Vállalat |b Budapest |c 1977 | ||
300 | |a 56-60 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 23 No. 1-2 | |
520 | 3 | |a Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Élelmiszervizsgálat - módszer | ||
700 | 0 | 1 | |a Stiaszny Ferencné |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80713/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_56-60.pdf |z Dokumentum-elérés |