The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff
Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theolog...
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 3 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80668 |
LEADER | 01667nab a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta80668 | ||
005 | 20230826105908.0 | ||
008 | 230825s1976 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
041 | |a eng | ||
041 | |a ger | ||
041 | |a rus | ||
100 | 1 | |a Kochan A. | |
245 | 1 | 4 | |a The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff |h [elektronikus dokumentum] / |c Kochan A. |
260 | |a Lapkiadó Vállalat |b Budapest |c 1976 | ||
300 | |a 152-156 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 22 No. 3 | |
520 | 3 | |a Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80668/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf |z Dokumentum-elérés |