The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff

Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theolog...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kochan A.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1976
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 22 No. 3
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80668
LEADER 01667nab a2200253 i 4500
001 acta80668
005 20230826105908.0
008 230825s1976 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a rus 
100 1 |a Kochan A. 
245 1 4 |a The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kochan A. 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1976 
300 |a 152-156 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 22 No. 3 
520 3 |a Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80668/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf  |z Dokumentum-elérés