Reologičeskie svojstva i kačestvo šokoladnyh mass

Szerzők saját vizsgálataik és az irodalmi adatok kritikai értékelése alapján áttekintést adnak a csokoládémassza Teológiai tulajdonságait befolyásoló tényezőkről (kakaóvajtartalom, víztartalom, lecitin mennyisége, hőmérséklet stb.). Nagy figyelmet szentelnek a csokoládémassza reológiai sajátságainak...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Mühle T.
Tscheuschner H. D.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1975
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 21 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - csokoládé
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80626

Hasonló tételek