Reologičeskie svojstva i kačestvo šokoladnyh mass
Szerzők saját vizsgálataik és az irodalmi adatok kritikai értékelése alapján áttekintést adnak a csokoládémassza Teológiai tulajdonságait befolyásoló tényezőkről (kakaóvajtartalom, víztartalom, lecitin mennyisége, hőmérséklet stb.). Nagy figyelmet szentelnek a csokoládémassza reológiai sajátságainak...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mühle T. Tscheuschner H. D. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - csokoládé |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80626 |
Hasonló tételek
-
Genetic purity testing of maize hybrids using a MALDI-TOF mass spectrometric method modern 'test of origin' of seeds /
Szerző: Simon Zsanett, et al.
Megjelent: (2016) -
Konzisztenciamérés penetrométerrel I.
Szerző: Rajky Antalné, et al.
Megjelent: (1956) -
Mass transfer rate and osmotic treatment efficiency of peaches
Szerző: Lončar Biljana, et al.
Megjelent: (2022) -
Citrusfélék vizsgálata I. sérült citrus gyümölcsök légzésintenzitása /
Szerző: Kádas Lajos
Megjelent: (1984) -
Belső sztenderdek alkalmazhatósága élelmiszerek induktív csatolású plazma tömegspektrometriás mikroelem-tartalmának vizsgálatában = Study on internal sztenderds for the determination of microelements by inductively coupled plasma mass spectrometer in foods
Szerző: Soós Áron, et al.
Megjelent: (2013)