Takarmányok F-2 toxin (zearalenone) tartalmának kémiai vizsgálata
Some species of Fusarium that are multiplying in feeds under favourable environmental conditions, produce F —2 toxin (zearalenone). The increasing frequence of the occurrence of animal diseases caused by this toxin required regular investigations of the possibility of the chemical detection of the p...
Elmentve itt :
Szerző: | Drucker Tamás |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80594 |
Hasonló tételek
-
A takarmányok furazolidon és nitrofurazon tartalmának vizsgálata
Szerző: Ősz Józsefné
Megjelent: (1979) -
Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel
Szerző: Kerekes László
Megjelent: (1995) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben II. Zearalenon (F-2 toxin) meghatározása spektrofluorométerrel /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1980) -
Gázkromatográfiás módszer takarmánykeverékek szintetikus antioxidáns tartalmának (BHT és EMQ) vizsgálatára I.
Szerző: Monori Sándor, et al.
Megjelent: (1974) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben I. Kapilláris gázkromatográfia alkalmazási lehetősége hazai gabonák zearalenon (F-2 toxin) tartalmának meghatározására /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1980)