Paradicsom és paradicsomkészítmények vízgőzzel illő aromaanyagainak gázkromatográfiás vizsgálata
Die mit Wasserdampf destillierbaren flüchtigen Aromastoffe von rohen Tomaten, von Tomatenpüré und von Tomatenpulver wurden mittels Gaschromatographie untersucht. Die Abtrennung der Komponenten wurde bei verschiedenen Temperaturen unter isothermen Umständen auf einer in einer Menge von 10% auf den Tr...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Petró Ottóné Szárföldi Józsefné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Gázkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80590 |
Hasonló tételek
-
Alma vízgőzzel illő komponenseinek változása a tárolás során
Szerző: Pozsárné Hajnal Klára, et al.
Megjelent: (1977) -
Illó karbonil-vegyületek meghatározása gyümölcsaromákban
Szerző: Kozma Tiborné
Megjelent: (1972) -
Kozmaolajok összetételének gázkromatográfiás meghatározása
Szerző: Ötvös Irma, et al.
Megjelent: (1976) -
Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban
Szerző: Mattyasovszky Pál
Megjelent: (1975) -
Fűszer oleorezinek acetontartalmának gázkromatográfiás meghatározása
Szerző: Örsi Ferenc
Megjelent: (1973)