Paradicsom és paradicsomkészítmények vízgőzzel illő aromaanyagainak gázkromatográfiás vizsgálata

Die mit Wasserdampf destillierbaren flüchtigen Aromastoffe von rohen Tomaten, von Tomatenpüré und von Tomatenpulver wurden mittels Gaschromatographie untersucht. Die Abtrennung der Komponenten wurde bei verschiedenen Temperaturen unter isothermen Umständen auf einer in einer Menge von 10% auf den Tr...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Petró Ottóné
Szárföldi Józsefné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1975
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 21 No. 1-2
Kulcsszavak:Gázkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80590

Hasonló tételek