FLAIR-FLOW a FLAIR és a VALUE összehangolt programja az élelmiszerminőségről, -technológiáról és -biztonságról, valamint az egészséges táplálkozásról szóló információáramlás javítása érdekében az EU és néhány nem EU-ország élelmiszeripara és fogyasztói számára

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 40 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80510
LEADER 01140nab a2200217 i 4500
001 acta80510
005 20230826102556.0
008 230731s1994 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Farkas József 
245 1 0 |a FLAIR-FLOW a FLAIR és a VALUE összehangolt programja az élelmiszerminőségről, -technológiáról és -biztonságról, valamint az egészséges táplálkozásról szóló információáramlás javítása érdekében az EU és néhány nem EU-ország élelmiszeripara és fogyasztói számára  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Farkas József 
260 |c 1994 
300 |a 42-53 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 40 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80510/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_01_042-053.pdf  |z Dokumentum-elérés