Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma II. az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása OPA/TATG származékképzés után /

A kidolgozott módszer alkalmazható az α-aminosav enantiomerek szétválasztására és meghatározására az o-ftálaldehiddel (OPA) és az optikailag aktív 2,3,4,6-tetra-Oacetil-1-tio-β-glükopiranoziddal történô származékképzés után fordított fázisú folyadékkromatográfiával. A származékképzés során a reakció...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Folestad Staffan
Tivesten Anna
Csapó János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 40 No. 1
Kulcsszavak:Folyadékkromatográfia - biokémia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80507

Hasonló tételek