Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Örsi Ferenc
Dobszai Árpád
Kovácsné Szabó Irma
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2000
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 46 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80033
LEADER 01023nab a2200241 i 4500
001 acta80033
005 20230826091138.0
008 230727s2000 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Örsi Ferenc 
245 1 0 |a Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Örsi Ferenc 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2000 
300 |a 155-165 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 46 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia 
700 0 1 |a Dobszai Árpád  |e aut 
700 0 2 |a Kovácsné Szabó Irma  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80033/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf  |z Dokumentum-elérés