|
|
|
|
LEADER |
01023nab a2200241 i 4500 |
001 |
acta80033 |
005 |
20230826091138.0 |
008 |
230727s2000 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Örsi Ferenc
|
245 |
1 |
0 |
|a Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Örsi Ferenc
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2000
|
300 |
|
|
|a 155-165
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 46 No. 3
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia
|
700 |
0 |
1 |
|a Dobszai Árpád
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Kovácsné Szabó Irma
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80033/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf
|z Dokumentum-elérés
|