Fitoszterolok (fitoszterinek), mint új élelmiszer-összetevők
Elmentve itt :
Szerző: | Bihari Edit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2007
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
53 No. 3 |
Kulcsszavak: | Fitoszterolok, Fitosztanolok, Élelmiszertudomány - kutatás, Táplálkozástudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79792 |
Hasonló tételek
-
A chiamag mint új élelmiszer
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2017) -
Az új élelmiszer törvényről
Szerző: Gomola György
Megjelent: (1974) -
Az élelmiszer minőségellenőrzés új feladatai és eredményei
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1969) -
A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1977) -
Élelmiszer-ellenőrzésünk korszerűsített szervezete
Szerző: Glózik András
Megjelent: (1983)