Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal
Elmentve itt :
Szerzők: |
Majoros Emese Luca Csóka Mariann Korány Kornél |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2006
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
52 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79750 |
Hasonló tételek
-
A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2007) -
Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel
Szerző: Borbély Barbara Mária
Megjelent: (2020) -
Szeszesital vizsgálati módszerek
Szerző: Kottász József, et al.
Megjelent: (1959) -
Takarmányok aminosav összetételének meghatározása GC-MS módszerrel
Szerző: Muránszky Géza
Megjelent: (1996) -
Determination of pesticide residues in honeybees by GC-MS and LC-MS/MS
Szerző: Bursić Vojislava, et al.
Megjelent: (2015)