CHIO CHIPS termékek vizsgálata = Investigation of potato chio chips products
Burgonyából gyártott chips termékek összetételi és mikrobiológiai vizsgálatainak eredményeit ismerteti a dolgozat. Megállapítható volt, hogy a vizsgált chips készítmények magas energiatartalmú, kiváló élvezeti értékű termékek. Előnyük, hogy a szénhidráttartalom döntő része komplex szénhidrát (kemény...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tolnay Pál Szabó S. András Ágyai Szabó Gábor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
EOQ MNB
Budapest
2013
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
59 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Mikrobiológia, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79581 |
Hasonló tételek
-
Chio Chips termékek összehasonlító érzékszervi vizsgálata
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (2007) -
Lab-on-a-chip technika alkalmazása búzafehérje vizsgálatokban
Szerző: Balázs Gábor, et al.
Megjelent: (2007) -
Texture investigation of tomatoes and potatoes
Szerző: Celba Jiri
Megjelent: (1977) -
Szójakészítménnyel gyártott húsipari termékek szójatartalmának meghatározása
Szerző: Szabó Edith
Megjelent: (1984) -
Direct writing of optical microresonators in a lab-on-a-chip for label-free biosensing
Szerző: Kelemen Lóránd, et al.
Megjelent: (2019)