CHIO CHIPS termékek vizsgálata = Investigation of potato chio chips products

Burgonyából gyártott chips termékek összetételi és mikrobiológiai vizsgálatainak eredményeit ismerteti a dolgozat. Megállapítható volt, hogy a vizsgált chips készítmények magas energiatartalmú, kiváló élvezeti értékű termékek. Előnyük, hogy a szénhidráttartalom döntő része komplex szénhidrát (kemény...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tolnay Pál
Szabó S. András
Ágyai Szabó Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: EOQ MNB Budapest 2013
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 59 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Mikrobiológia, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79581

Hasonló tételek