Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis

Az oszcillációs Teológiai módszereket viszkoelasztikus anyagok vizsgálatára használják, a kis viszkozitású folyadékok, polimer oldatok, paszták, gélek és merev szilárd anyagok esetén egyaránt. A tanulmányunkban az oszcillációs méréstechnika elméleti alapjait és főbb mérési módszereit foglaljuk össze...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Juhász Réka
Zeke Ildikó
Balla Csaba
Barta József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2011
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 57 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79551

Hasonló tételek