Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis
Az oszcillációs Teológiai módszereket viszkoelasztikus anyagok vizsgálatára használják, a kis viszkozitású folyadékok, polimer oldatok, paszták, gélek és merev szilárd anyagok esetén egyaránt. A tanulmányunkban az oszcillációs méréstechnika elméleti alapjait és főbb mérési módszereit foglaljuk össze...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Juhász Réka Zeke Ildikó Balla Csaba Barta József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2011
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
57 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79551 |
Hasonló tételek
-
Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis
Szerző: Juhász Réka, et al.
Megjelent: (2011) -
Mágneses magrezonancia spektroszkópia (NMR) alkalmazása élelmiszervizsgálatokban
Szerző: Buza Balázs
Megjelent: (1987) -
A légzésmechanika vizsgálata a kényszerített oszcilláció módszerével
Szerző: Hantos Zoltán, et al.
Megjelent: (1979) -
Biokémiai oszcilláció
Szerző: Szalai István
Megjelent: (2013) -
SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology
Szerző: Dalmadi István, et al.
Megjelent: (2011)