A tanszéki gabonakutatások nemzetközi megítélése "külső-belső" szemmel
A szerző összefoglaló munkájában a Budapesti Műszaki Egyetem – mai nevén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatott élelmiszerkémiai kutató és oktató munka összefoglalását adja. Kéziratának alapját az Egyetem „100+10” jubileumi ünnepségén elhangzott előadása képezi (a Szerk.)....
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - kutatás, Műszaki egyetem története - Budapest, Gabonakutatás |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/evik-2022/4-2-hun |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79495 |
Tartalmi kivonat: | A szerző összefoglaló munkájában a Budapesti Műszaki Egyetem – mai nevén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatott élelmiszerkémiai kutató és oktató munka összefoglalását adja. Kéziratának alapját az Egyetem „100+10” jubileumi ünnepségén elhangzott előadása képezi (a Szerk.). |
---|---|
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 4119-4130 |
ISSN: | 0422-9576 |