Traditions and renewals commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Salgó András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2022
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 68 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79494
LEADER 01064nab a2200229 i 4500
001 acta79494
005 20230826080035.0
008 230717s2022 hu o 0|| eng d
022 |a 0422-9576 
024 7 |a 10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG  |2 doi 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Salgó András 
245 1 0 |a Traditions and renewals   |h [elektronikus dokumentum] :  |b commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME /  |c  Salgó András 
260 |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.  |b Budapest  |c 2022 
300 |a 4113-4118 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 68 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79494/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4113-4118.pdf  |z Dokumentum-elérés