|
|
|
|
LEADER |
01064nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta79494 |
005 |
20230826080035.0 |
008 |
230717s2022 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
024 |
7 |
|
|a 10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG
|2 doi
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Salgó András
|
245 |
1 |
0 |
|a Traditions and renewals
|h [elektronikus dokumentum] :
|b commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME /
|c Salgó András
|
260 |
|
|
|a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
|b Budapest
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 4113-4118
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 68 No. 4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79494/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4113-4118.pdf
|z Dokumentum-elérés
|