Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban
Munkánk során piros gyümölcsök minőségi jellemzőit, beltartalmi paramétereiket vizsgáltuk friss állapotukban és liofilizálás után. Az összehasonlítás célja volt, hogy felmérjük, a fagyasztva szárítás milyen hatással van ezekre a gyümölcsökre. A friss gyümölcsök elem- és szárazanyagtartalmát határozt...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Topa Emőke Alexa Loránd Varga-Kántor Andrea Kovács Béla Czipa Nikolett |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Gyümölcs - fagyasztva szárítás, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/4-2-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79441 |
Hasonló tételek
-
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása II. polifenolok minőségi kimutatása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1962) -
Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői I. hazai és import dohánygyártmányok mikrobiológiai jellemzői /
Szerző: Kántor Dezső, et al.
Megjelent: (1979) -
Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői II. cigarettákból identifikált reprezentatív penésztörzsek és jelentőségük /
Szerző: Kántor Dezső, et al.
Megjelent: (1979) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása I. polifenolok mennyiségi meghatározása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1961)