Az élelmiszerek kettős minőségének fogyasztói megítélése kérdőíves felmérés alapján

Az élelmiszerek kettős minősége, tehát az a jelenség, hogy különböző országokban azonos márkanév és/vagy nagyon hasonló csomagolás mellett eltérő minőségű/öszszetételű élelmiszerrel találkoznak a vásárlók, az elmúlt évek egyik legtöbbeket foglalkoztató kérdése volt az élelmiszerlánc területén. Az Eu...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bognár Lajos
Dorkó Annamária
László Veronika
Fekete László
Szakos Dávid
Kasza Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszerminőség, Fogyasztói magatartás, Kérdőíves felmérés
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79373

Hasonló tételek