Az élelmiszerek kettős minőségének fogyasztói megítélése kérdőíves felmérés alapján
Az élelmiszerek kettős minősége, tehát az a jelenség, hogy különböző országokban azonos márkanév és/vagy nagyon hasonló csomagolás mellett eltérő minőségű/öszszetételű élelmiszerrel találkoznak a vásárlók, az elmúlt évek egyik legtöbbeket foglalkoztató kérdése volt az élelmiszerlánc területén. Az Eu...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bognár Lajos Dorkó Annamária László Veronika Fekete László Szakos Dávid Kasza Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerminőség, Fogyasztói magatartás, Kérdőíves felmérés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79373 |
Hasonló tételek
-
A termékvisszahívás fogyasztói megítélése az élelmiszerágazatban
Szerző: Barna Sarolta, et al.
Megjelent: (2018) -
Élelmiszerek minőségének ellenőrzése Jugoszláviában
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1967) -
Az élelmiszerek kettős minőségének jogi megítélése
Szerző: Kókai Csilla
Megjelent: (2020) -
Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1978) -
Az élelmiszerek minőségének 1976. évi alakulása
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1977)