Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás

Több mint 300 résztvevővel, 33 kiállítóval és 60 előadással zajlott Magyarország legfontosabb élelmiszer-biztonsági konferenciája és kiállítása. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a független laboratóriumokat működtető WESSLING Hungary Kft. által szervezett Hungalimentaria elneve...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szunyogh Gábor
Zanathy Réka
Hollinger Nikoletta
Szigeti Tamás János
Testületi szerző: Hungalimentaria (11.) (2017) (Budapest)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2017
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 63 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság - konferencia - beszámoló
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79156
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Több mint 300 résztvevővel, 33 kiállítóval és 60 előadással zajlott Magyarország legfontosabb élelmiszer-biztonsági konferenciája és kiállítása. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a független laboratóriumokat működtető WESSLING Hungary Kft. által szervezett Hungalimentaria elnevezésű tanácskozás fókuszába ezúttal a csomagolóanyagokat állították, de a hatósági szempontok, a laboratóriumi vizsgálatok és a jogi szabályozás mellett a konferencián körbejárták korunk legfontosabb élelmiszer-vizsgálati kérdéseit a mikroműanyagoktól az étrend-kiegészítőkön és növényvédő szereken át a bioélelmiszerekig. Számos új kutatást, vizsgálatot, módszert mutattak be, amelyekről – az esemény tudományos médiapartnereként – az alábbi összeállításban Élelmiszervizsgálati Közlemények is részletesen beszámol.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:1578-1586
ISSN:0422-9576