Insects as "new" foods
The rapid growth of world population and the scarcity of natural resources are serious problems from an agricultural point of view, therefore, sustainable food production is an increasingly important issue. According to researchers, insects could mean the solution to the impending “protein crisis”,...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kemenczei Ágnes Izsó Tekla Bognár Lajos Kasza Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Rovarok fogyasztása |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79089 |
Hasonló tételek
-
Rovarok mint "új" élelmiszerek
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2016) -
Searching for quality Hungarian products - the operation of the Hungarian food codex
Szerző: Szegedyné Fricz Ágnes, et al.
Megjelent: (2016) -
Chia seeds as a novel food
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2017) -
Online food shopping habits in Hungary
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2016) -
Viruses in food - in the light of the new coronavirus pandemic
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2020)