Rovarok mint "új" élelmiszerek

A világ népességének gyors növekedése és a természeti erőforrásaink szűkössége komoly probléma a mezőgazdaság szempontjából, ezért a fenntartható élelmiszertermelés egyre fontosabb kérdés. Kutatók szerint a küszöbön álló „fehérjekrízis” megoldását többek között a rovarok jelenthetik. Az utóbbi évekb...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kemenczei Ágnes
Izsó Tekla
Bognár Lajos
Kasza Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2016
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 62 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Rovarok fogyasztása
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79088

Hasonló tételek