The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hasani Endrit Boylu Meltem Dalmadi István Kenesei György |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Hűtés - élelmiszer - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78497 |
Hasonló tételek
-
The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages [abstract] /
Szerző: Boylu Meltem, et al.
Megjelent: (2022) -
Sous-vide húsokban előforduló humán patogén baktériumok hőrezisztenciájának vizsgálata = Heat resistance examination of human pathogenic bacteria in sous-vide meat
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (2015) -
Effect of a compound bio-preservative on microbiological indicators and shelf life of fresh pork chops
Szerző: Lukin Aleksandr, et al.
Megjelent: (2022) -
Investigation of low temperature heat treatment (sous vide) of white button mushroom (Agaricus Bisporus) [abstract] /
Szerző: Bajzát Judit, et al.
Megjelent: (2024) -
Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból
Szerző: Karsai Gergő
Megjelent: (2023)