Comparison of antioxidant parameters in three different parts of the berries of some sea buckthorn genotypes
In the last few decades, the cultivation and consumption of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) is increasing with the extending prevalence of health-conscious nutrition. For that reason, investigation of antioxidant value and finding differences between varieties are especially current research...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ficzek Gitta Selimaj Granit Mehmeti Sherif Máté Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Növénykémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78488 |
Hasonló tételek
-
Analysis of the antioxidant properties of sea buckthorn jams during storage
Szerző: Chagnaadorj Rentsendavaa, et al.
Megjelent: (2017) -
Antioxidant capacity and antibacterial activity of sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.)
Szerző: Angyal Viola Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2018) -
Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2015) -
14-Noreudesmanes and a phenylpropane heterodimer from sea buckthorn berry inhibit Herpes simplex type 2 virus replication
Szerző: Rédei Dóra, et al.
Megjelent: (2019) -
Anti-inflammatory effect of sea-buckthorn fruit in vivo
Szerző: Kúsz Norbert, et al.
Megjelent: (2014)