The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Boylu Meltem Hasani Endrit |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78471 |
Hasonló tételek
-
Comparison analysis of bologna sausages with different meat [abstract] /
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2019) -
Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic
Szerző: Nikolić Ivana, et al.
Megjelent: (2021) -
The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops [abstract] /
Szerző: Hasani Endrit, et al.
Megjelent: (2022) -
Some methodological aspects of sensory measurement of textural characteristics
Szerző: Barylko-Pikielna Nina
Megjelent: (1976) -
Effect of apple pomace powder addition on rice flour based biscuits quality
Szerző: Szabó-Nótin Beatrix, et al.
Megjelent: (2022)