Production and composition of milk from tsigai sheep breed in Vojvodina
In this study the milk quality of Tsigai, like a most popular local sheep breed in northern part of Serbia are presented. The purpose of this paper is to review the several differences in physical-chemical quality aspects of sheep milk.. The average milk quantity are between 0,46 and 0,88 kg, and in...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Könyves Tibor Vukosav Marija Ivanc Aleksander Bošković Jelena Miscević Branislav |
---|---|
Testületi szerző: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Tejtermelés - juh - Vajdaság, Tej - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76106 |
Hasonló tételek
-
Phenotypic characterization and milk quality variation of two type Tsigai sheep breed
Szerző: Könyves Tibor, et al.
Megjelent: (2012) -
Breeding of "Aikol" strain sheep
Szerző: Erkinbek Smailov, et al.
Megjelent: (2011) -
Insights into the genomic homogeneity of Moroccan indigenous sheep breeds though the lens of runs of homozygosity
Szerző: Kusza Szilvia, et al.
Megjelent: (2024) -
The possibilities of organic sheep and goat production in Serbia
Szerző: Könyves Tibor
Megjelent: (2013) -
Genotypic effects of B-casein in milk composition in Jersey cows
Szerző: Leila Ben Farhat, et al.
Megjelent: (2023)