Mechanical impedance of food materials
Elmentve itt :
Szerzők: |
Felföldi József Kertész István Nagy Dávid Zsom-Muha Viktória |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75277 |
Hasonló tételek
-
The effects of ultrasonic treatment in canning technology [abstract] /
Szerző: Somogyi Tamás, et al.
Megjelent: (2024) -
Food safety issues related to the presence of micro and nanoplastics in food
Szerző: Geicu-Cristea Mihaela, et al.
Megjelent: (2022) -
Traditional and modern foods
Szerző: Balogh Sándor, et al.
Megjelent: (2011) -
Sustainable food consumption intentions related to food safety among young adults
Szerző: Kovács Ildikó
Megjelent: (2020) -
Concumption habits of antioxidant-enriched foods
Szerző: Panyor Ágota
Megjelent: (2022)