Antimicrobial activity of Pimpinella anisum L. essential oils from different geographical origin
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tomić Ana Šovljanski Olja Đurović Saša Filip Snežana Ranitović Aleksandra Cvetković Dragoljub Markov Siniša |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Illóolajok - kémia - előadáskivonat, Ánizs - előadáskivonat, Gyógynövények - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75253 |
Hasonló tételek
-
Differences in in vitro antibacterial activity of Dracocephalum moldavica L. essential oil and hydrolate
Szerző: Šovljanski Olja, et al.
Megjelent: (2022) -
Isolation of yeasts and acetic acid bacteria from kombucha beverage during fermentation
Szerző: Ranitović Aleksandra, et al.
Megjelent: (2022) -
Antimicrobial activity of some medicinal plants from territory of Serbia [abstract] /
Szerző: Ranitović Aleksandra, et al.
Megjelent: (2024) -
Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2024) -
Titanium dioxide doped hydroxyapatite incorporated photocatalytic membranes for the degradation of chloramphenicol antibiotic in water
Szerző: Singh Anirudh, et al.
Megjelent: (2021)