Use of whey proteins in food packaging
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bulca Selda Atik Fadime |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Csomagolástechnika - élelmiszeripari - előadáskivonat, Csomagolás - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75244 |
Hasonló tételek
-
Food packaging
Szerző: Gyimes Ernő, et al. -
Outlook and challenges of nanotechnologies for food packaging
Megjelent: (2018) -
Possibility of using new biopolymer/polyethylene bilayer film for packaging coffee [abstract] /
Szerző: Hromiš Nevena, et al.
Megjelent: (2024) -
A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében = The significance of packaging materials and packaging in preserving microbiological food quality
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig
Megjelent: (2015) -
Élelmiszeripari csomagolóanyagok biodegradálhatóságának vizsgálata laboratóriumi respirométerrel = Assay of the biodegradability of food packaging materials with laboratory respirometer
Szerző: Pintér Szilvia, et al.
Megjelent: (2012)