Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban
A fogyasztók különböző táplálkozási igényei újabb és újabb követelményeket támasztanak az élelmiszerekkel szemben, ami számos innovációt követel meg a vállalatoktól. Az említett igényeket követő trendek egységes célja a fogyasztók egészséges táplálkozásának biztosítása. A trendek kialakításában jele...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó P. Balázs Zakupszki Zita Boglárka |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Szeged
2019
|
Sorozat: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
14 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar fejlesztése, Sütőipar, Innováció, Fogyasztói magatartás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/67548 |
Hasonló tételek
-
Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2019) -
A hazai sütőipar helyzete napjainkban
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2017) -
A hazai sütőipar helyzete napjainkban
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2017) -
A tudásalapú gazdaság térségtípusainak lehetséges fejlesztési irányai Magyarországon
Szerző: Lukovics Miklós
Megjelent: (2007) -
A magyar külkereskedelem fejlődésének irányai a kereskedelem alakulása az EU új-generációs szabadkereskedelmi partnereivel /
Szerző: Takács István
Megjelent: (2020)