Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban

A fogyasztók különböző táplálkozási igényei újabb és újabb követelményeket támasztanak az élelmiszerekkel szemben, ami számos innovációt követel meg a vállalatoktól. Az említett igényeket követő trendek egységes célja a fogyasztók egészséges táplálkozásának biztosítása. A trendek kialakításában jele...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szabó P. Balázs
Zakupszki Zita Boglárka
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Szeged 2019
Sorozat:Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok 14 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszeripar fejlesztése, Sütőipar, Innováció, Fogyasztói magatartás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/67548

Hasonló tételek