Possibilities to control solid uptake during osmotic dehydration of carrot slices in salt solutions
Aleksandar Jokić, Nataša Lukić, Jelena Dodić, Jovana Grahovac, Milica Hadnađev-Kostić, Tatjana Vulić
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jokić Aleksandar Lukić Nataša Dodić Jelena Grahovac Jovana Hadnađev-Kostić Milica Vulic Tatjana |
---|---|
Testületi szerző: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszer tartósítás - ozmotikus dehidráció - ehető bevonatok - szárítási hatékonyság - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66774 |
Hasonló tételek
-
Osmotic dehydration of wild garlic in sucrose-salt solution
Szerző: Nićetin Milica, et al.
Megjelent: (2022) -
Deactivation of solid acid catalysts for ethanol dehydration reaction
Szerző: Verdes Orsina, et al.
Megjelent: (2021) -
Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically dehydrated pork meat
Szerző: Šuput Danijela Z., et al.
Megjelent: (2012) -
Comparative analysis of spreading depolarizations in brain slices exposed to osmotic or metabolic stress
Szerző: Frank Rita, et al.
Megjelent: (2021) -
The evolution of spreading depolarization in response to osmotic or ischemic challenge in rat brain slices
Szerző: Frank Rita
Megjelent: (2021)