Possibilities to control solid uptake during osmotic dehydration of carrot slices in salt solutions

Aleksandar Jokić, Nataša Lukić, Jelena Dodić, Jovana Grahovac, Milica Hadnađev-Kostić, Tatjana Vulić

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Jokić Aleksandar
Lukić Nataša
Dodić Jelena
Grahovac Jovana
Hadnađev-Kostić Milica
Vulic Tatjana
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszer tartósítás - ozmotikus dehidráció - ehető bevonatok - szárítási hatékonyság - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66774
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Aleksandar Jokić, Nataša Lukić, Jelena Dodić, Jovana Grahovac, Milica Hadnađev-Kostić, Tatjana Vulić
Terjedelem/Fizikai jellemzők:56
ISBN:978-963-306-620-1