Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során
Elmentve itt :
Szerzők: |
Schenk Dóra Furulyás Diána Papp Nóra Bánvölgyi Szilvia Kiss István Stefanovits-Bányai Éva Vatai Gyula |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2015
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
21 |
Kulcsszavak: | Gyümölcsfeldolgozás |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56017 |
Hasonló tételek
-
Antioxidáns hatású fenolok fermentációs úton történő feldúsítása olajosmag maradványokon
Szerző: Babos Gabriella
Megjelent: (2015) -
Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése
Szerző: Szatmári Patrik
Megjelent: (2022) -
Antioxidáns hatású hibrid katalizátor fejlesztése
Szerző: Bere Katalin Viktória
Megjelent: (2021) -
Koleszterinszint-csökkentő hatású vegyületek előállítása
Szerző: Bakos Tamás
Megjelent: (1992) -
Almalé fázisátmenet nélküli besűrítése
Szerző: Hodúr Cecília, et al.
Megjelent: (2002)