Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése
Absztrakt: A gabonafélék fogyasztása meghatározó az egészségünk megőrzése, javítása szempontjából. A Gabonakutató gazdag genetikai háttérrel, nagy nemesítői tapasztalattal évtizedek óta foglalkozik speciális igények kielégítésére is alkalmas növényfajták előállításával. Az elmúlt másfél évtized neme...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ács Erika Ács Katalin Kovács Zsuzsa Langó Bernadett Szabóné Czank Bernadett Cseuz László Matuz János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
12 No. 3 |
Kulcsszavak: | Búza, Gabonafélék - minőség, Áramlástan |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/54858 |
Hasonló tételek
-
Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése
Szerző: Szabad Alex
Megjelent: (2020) -
Őszi búza genotípusok fejlődése a vetésidő és a csíraszám függvényében
Szerző: Kristó István, et al.
Megjelent: (2007) -
Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra spektrofotometriás és kromatográfiás mérések /
Szerző: Gábor Miklósné
Megjelent: (1974) -
Magas toxikuselem tartalmú szennyvízüledék növényfiziológiai hatásainak vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Tóth Csilla, et al.
Megjelent: (2023) -
A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége [absztrakt] /
Szerző: Berényi Attila, et al.
Megjelent: (2023)