Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása
Elmentve itt :
Szerző: | Tanács Lajos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2003
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
24 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21251 |
Hasonló tételek
-
Módszerek búzalisztek, tészták minőségi és beltartalmi paramétereinek meghatározása
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2022) -
Foszfolipid-mono-(di-)glicerid típusú emulgeátor ("Emulthin M-C 501") hatásának vizsgálata a búzalisztből készült tészták reológiai tulajdonságaira és a kenyér minőségére
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1966) -
Búzalisztek minőségi jellemzőinek értékelése regresszió-analízissel
Szerző: Földházi Pálné, et al.
Megjelent: (1974) -
Viszkoelasztikus folyadék reológiai és termikus jellemzőinek mérése és végeselemes szimulációja
Szerző: Tóth-Molnár Gábor János
Megjelent: (2013) -
A sütőipari termékminőség alakulása az új termékek értékelése /
Szerző: Nagy Lajosné, et al.
Megjelent: (1986)